Teknoloji

Engizisyoncu 8 Şubat’ta geliyor

 
Kitap serisinden ilham alınarak hazırlanan ve ilginç detaylar içeren oyunda bir dizi gizem ve günahla mücadele eden bir karakteri kontrol ediyorsunuz ve aynı zamanda ilginç bir kasabadayız. Engizisyoncu olarak bu maceramızda Mordimer Madderdin isimli karakteri kontrol ediyoruz ve vakaları çözmek için buradayız. Oyunda başka bir dünyada yaşayan insanların vakalarını ve suçlarını çözmeye çalışıyoruz, ayrıca burada dedektif olarak da görev alabiliyoruz. Çünkü burada her zaman farklı vakaları ve suçları çözmek için çevreyi araştırabiliyor, karakterlerle diyaloglara geçebiliyor ve burada inatçılığın intikamının şiddetle alındığını görebiliyoruz.
 
Engizisyon ordusu olduğumuz bu yapımda kilise inancının hakim olduğunu görebilir, aynı zamanda insanların vahşice öldürüldüğünü, inanmayanların kötü şekillerde cezalandırıldığını da deneyimleyebiliriz. Kilise inancının ön planda olduğu, kiliseye inanmayanların çarmıha gerildiği bu yapımda kaosu ve karmaşıklığı gerçekten hissedebiliyoruz. Kutsal yargıç ve komite olarak yer alabileceğimiz, etrafı araştırıp diyalogların bize neler kazandırdığını hissedebileceğimiz yapımda adil kararlar almaya çalışıyoruz. Bu nedenle oyunda geçireceğimiz süre boyunca suçluları iyice araştırmak gerekiyor ve hangi içeriğin suç sayıldığını da burada öğrenmeye başlıyoruz.
 
Jüriliğini üstlendiğimiz yapımda gerçekten ilginç bir hikaye ve orta sahneler bizi bekliyor. Oyunda kılıçlar, kalkanlar, yaylar, oklar ve daha fazlası yer alıyor ve aynı zamanda günahkarlarla dolu bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Hikaye odaklı çeşitli etkinliklere katıldığımız yapımda farklı hikaye içerikleri bizlere sunuluyor. Son olarak her karakterin neler yaşadığını ve bu olayların bazı noktalarda birbiriyle nasıl bağlantılı olduğunu görebiliyoruz. Yargıladığımız kişilerin kaderini tamamen biz belirliyoruz ve burada yaptığımız seçimler gerçekten çok değerli. Çünkü seçimlerimize bağlı olarak olayın gidişatını tamamen yönlendirebiliyoruz ve aynı zamanda hangi karakterin hatalı olduğuna da tamamen karar verebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre içerisinde adaleti yerine getirmek için elimizden geleni yapmaya çalışırız ya da tamamen yanlış kararlar vererek masumların günahlarına düşebiliriz. Merhamet gösterebileceğimiz veya kutsal kanuna olan inancınızı sonsuza kadar canlı tutacak üretimde yaptığımız her atılım, bize farklı şekillerde geri dönebilir.
 
 
Bir dizi görevi üstleneceğimiz yapımda, her görevin içinde yapılacakların farklı bir listesi bulunuyor. Buradaki amacımız Allah inancını güçlendirmektir. Adalet olgusunun yanı sıra dini ve siyasi çatışmaların da yer aldığı yapımda farklı suçlama biçimleriyle karşılaşıyoruz. Burada doğrusal olmayan bir hikayeyle karşılaşabiliriz. Bildiğiniz gibi doğrusal olmayan hikaye içerikleri her oyuncuya farklı bir deneyim sunuyor. Burada yapacağınız hamlelerde çok değişken sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Burada her oyuncunun farklı bir sonunun olması ve aynı zamanda farklı sonuçlarla rekabet etmesi de oyunun ne kadar kapsamlı olduğunu bize sunan ve aktaran özelliklerden bazıları. Ancak oyunun tek avantajı bu değil. Yarattığı atmosfer, manzaralar ve karakterler gerçekten ön plana çıkmayı amaçlıyor. Geliştirici ekibe göre oyunda bu hikayeler ve seçimler ele alınırken diğer yandan atmosferler, görüşler ve ortamın diğer kısımları gerçekten öne çıkan detaylar arasında yer alıyor.
İntikam ve şiddet içeren bir üretimin içinde yer alırken, birden fazla kola ve dallara ayrılan bir hikâye içeriğiyle karşı karşıya kalıyoruz. Dallara ayrılan hikaye içeriği yaptığımız seçimlere göre değişiklik gösterebiliyor ve hangi yolu seçeceğimizi tamamen biz belirliyoruz. Dünyanın nasıl olacağına, karakterlerin hangi duruma sürükleneceğine karar verebildiğimiz yapımda, bazı karakterler üzerinde yarattığımız etkiler başka zamanlarda da karşımıza çıkabiliyor. Bunun dışında bazı karakterlere acıyıp bazı karakterleri istediğimiz gibi cezalandırabiliyoruz. Burada gerçekten bir hakim olduğumuzu anlayabiliriz ve bu hakem tecrübesiyle oyun içinde yaptığımız atılımlarla dünyaya yön verebiliriz. Orta Çağ temalı yapımımızda karakterlerin üzerindeki kalkanlar, kılıçlar, zırhlar ve daha fazlasının ilgi çekici bir şekilde karşımıza çıktığını deneyimleyebiliriz, bu tarz temalardan hoşlananlar için keyifli bir deneyim olduğunu söyleyebiliriz. .
 
 
Oyun aynı zamanda çeşitli bulmaca içeriklerini de barındırıyor. Bu bulmaca içerikleri ile örneğin bir kasa açmaya çalışırken soldan ve sağdan o kasanın şifresini öğrenerek etrafı keşfederek açmaya başlıyoruz. Dolayısıyla bu tarz içeriklerin oyunda geri dönüş yaptığını söyleyebiliriz, aynı zamanda çevreyi keşfederek yeni notlara ve ipuçlarına ulaşabiliyoruz. Elbette bu notların ve ipuçlarının da aynı şekilde okunduğunu görebiliyoruz ve diğer yapımlarda olduğu gibi bu notlardan da oyun hakkında çeşitli bilgiler elde edebiliyoruz. Oyunda bir yandan çevreyi ne kadar çok keşfedersek o kadar çok kaynağa ulaşabiliyoruz, bir yandan da bu kaynakları nasıl kullanacağımıza karar verebiliyoruz. Bunun dışında elde ettiğimiz notlarda ilginç detayların olduğunu ve bu notların hikaye bağlamında oldukça faydalı olabileceğini görebiliyoruz. Bazı oyunlarda çevredeki hikayeyi tamamen notlardan öğrenebiliriz. Ancak bu oyunda da bu hikayeyi karakterlerden ve orta sahnelerden deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla bu notlar sadece oyun içinde bize faydalı olmakla kalmıyor, aynı zamanda hikayenin ve görevlerin ilerleyişini de etkiliyor.
 
Oyunda farklı bölgelere ilerleyebiliyoruz, bu bölgelerde farklı görevlerle karşılaşabiliyoruz, ayrıca geçmiş deneyimlere de doğrudan geçiş yapabiliyoruz. Biz üretimde aydın bir insanız, bu bölgede daha önce yaşanan zamana geri dönüp orada neler olup bittiğini öğrenmeye çalışalım ve buradaki insanların başına gelen suçları ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Gizemleri ortaya çıkarıp çözebildiğimiz ve aynı zamanda karakterimizin farklı yeteneklere sahip olduğu yapımda, şüphelileri takip edebiliyor, şüphelileri sorguya çekebiliyor, onların hareketlerini engellemeye çalışıyor ve olayın örtülü gerçeklerini keşfetmeye başlıyoruz. şehir ve sakinleri. Oyunda ipuçlarını da bir araya getirebiliyoruz, diğer yandan kalıntıları bir araya getirerek buradan nasıl bir sonuca varacağımıza karar veriyoruz ve son kararı vererek buradaki suç unsurlarını tamamen ortadan kaldırabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda gerçekten güzel bir deneyimin bulunduğunu ve bu deneyimin yakın zamanda aramıza geleceğini söyleyebiliriz.
 
 
 
Oyunda farklı dünyalar mevcut ve iki farklı dünyada manevi dünya ile somut dünya arasında geçiş yapabiliyoruz. Elbette bu dünyalarda neler yapılabileceğini tam olarak görebiliyoruz ve aynı zamanda dindar bir insan olarak bu dünyalarda dolaşıp çevreyi keşfedebiliyoruz. Aynı zamanda bu dünyalar arasındaki geçiş sayesinde burada daha önce yaşananları öğrenebilir, manevi dünyaya girme becerisine sahip olarak bu oyundaki yerimizi alabiliriz. Oyunda manevi dünyada çeşitli şüpheliler yer almakta ve şüphelilerin ruhlarında saklamaya çalıştıkları derin sırları ortaya çıkarmaya çalışmaktadırlar ve aynı zamanda bu dünyaya her giriş önemli bir risk taşımaktadır. Dolayısıyla burada gerçekten çok dikkatli olmamız ve elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Karanlık güçlerin hakim olduğu diğer topraklarda bizi yok etmek isteyen ve dikkatli olmamız gereken çeşitli güçler var. Bu güçleri ortadan kaldırmak için karakterimizin kanına dalabilir ve becerilerimizi orada kullanabiliriz.
 
Oyunda aslında bir korku ortamının bulunduğunu görebiliyoruz ve aynı zamanda karanlık bir ortamın da önümüze sunulduğunu deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda ilginç detayların yanı sıra garip yaratıkların ve varlıkların olduğunu görebiliyoruz ve yaptığımız hamlelerle onlardan uzak durup aynı zamanda karakterimizle hayatta kalmayı başarabiliyoruz.
 
Oyunda bir kişiyi sorgularken ya da o kişinin ne yaptığına dair fikir edinirken elbette bazı sorgulamalar şiddet içeren içeriklerle bir araya geliyor ve bu sorgulamalarla doğru cevaba ulaşmaya çalışıyoruz. Örneğin birisi sorguya çekerken ve bir konu hakkında neler olup bittiğini öğrenmeye çalışırken, bir karakteri masaya koyabilir, boynuna bıçak dayayabilir ve gerçekten şiddetli sorgulamalar gerçekleştirebiliriz. Şiddete yatkın bir karakter olduğumuz yapımda biz de sadık bir komite ve hakim olarak yer alabiliyoruz ve burada hep birlikte adaleti sağlamaya çalışıyoruz. Kötülüklerle dolu bu hayal dünyasında
 
 
 
Elbette 1500’lü yıllarda yaptığımız sorgulamalar, acımasız adaletin hüküm sürdüğü bir çağda gerçekleşti ve bu çağın gerçekten de oldukça kötü bir çağ olduğunu görebiliyoruz. Bir sorgulayıcı olarak burada şüphelileri ortaya çıkarmak, arka plandaki gizemleri ortaya çıkarmak ve aynı zamanda bu kişileri ikna etmek için farklı saldırılar gerçekleştirebilir ve hangi prosedür ve araçları kullanmak istersek isteyelim o plana sadık kalabiliriz. Bunun dışında oyunda hem ana görevler hem de yan görevler mevcut. Elbette hikayenin içeriğine, ana misyonlarına kaldığımız yerden devam edebileceğimiz gibi, isteğe bağlı sorgulamalarla farklı hikayeler hakkında gerçeklere de ulaşabiliyoruz. Bunun dışında soruşturma altındakilere ne kadar baskı uygulayabileceğimizi, onları hangi durumda bırakacağımızı tamamen biz belirleyebilir, onlara şiddet içeren ya da normal bir şekilde yaklaşabiliriz.
Bunun dışında oyunda sorgulama ve konuşma dışında kılıcımızı saplayıp karşımızdaki kişiyi kılıcımızla ortadan kaldırabileceğimiz veya yaralayabileceğimiz bir aksiyon sistemi de yer alıyor. Bazen bir insanı sorgulamak yeterli olmayabilir ve elbette kılıcımızı kullanarak onun dilini çözebilir veya dilini çözebiliriz. Elimizde iki elli bir kılıç kullanabilir veya diğer kılıçlarla birlikte kılıç dövüş sistemindeki yerimizi alabiliriz. Bu bakımdan bu kılıçları çeşitli olay ve durumlarda kullanabilir, fırsat buldukça kılıca hakim olmaya çalışabiliriz.
 
Bu bağlamda düşmanla birlikte savaşırken çeşitli fırsatlar bulmaya çalışıyoruz, karşımızdaki kişinin zayıf noktalarını izlemeye çalışıyoruz ve hangi tarafta zayıf olduğunu tespit ederek ona saldırmaya başlıyoruz. Zayıf noktalarını bulup ona karşı kullanabileceğimiz aksiyon ve savaş mekanikleri de üretimde ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Burada hem kılıcımızı sallayabiliriz, hem kılıcımızla kendimizi savunabiliriz, hem de öldürücü darbeler vurabiliriz. Bazı vuruşlar orta sahneleriyle birlikte ortaya çıkıyor. Bunlarla birlikte estetik vuruşlar da sunabiliyoruz.
 
 
Oyun gerçekten hoş bir deneyim barındırıyor ve bu kapsamlı deneyimle birlikte 1500’lü yıllara gidebiliriz. Oyunun Steam sayfası şu an açık olup dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Bu tarz oyunları seviyorsanız bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Bunun dışında istek listenize eklediğiniz oyunlar çıktığında e-posta adresinize bildirim gelecektir, böylece oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan bu oyuna bir göz atmak faydalı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler